Om INDRA

För ungefär fyra års sen började Louise spela golf och då började hon även undra varför det var så svårt att hitta bekväma golfkläder som hade en avskalad design och var anpassade till kvinnor.

Branschen har länge fokuserat på männen inom sporten, så antingen var kläderna inspirerade av herrarnas golf mode eller så var det kollektionsbaserade kläder som var mönstrat och blommigt.

Där och då föddes iden till INDRA. INDRA är ett svenskt premiumvarumärke med fokus på hållbar och ansvarsfull produktion. Det unika med INDRA är att designen bygger på tankar och idéer från 100-tals golfspelande kvinnor. Tillsammans har vi identifierat väsentliga funktioner genom enkla men genomtänkta designelement.

Vi har lagt ner hela vår själ och hjärta för att skapa stilrena och funktionella kläder för kvinnor. Våra leverantörer förser oss med tyger i toppklass, bestående av innovativa, nedbrytbara eller återvunna material. Producerade i Italien, där endast det bästa är gott nog.
Dessutom gjorde vi ett medvetet val genom att inte lägga produktion i Asien som många andra, utan istället fokusera på de självklara valen inom Europa. INDRA produceras i Polen och resultatet är en exklusiv, avskalad design med stort fokus på komfort och funktion.
Vi vill göra skillnad för kvinnorna och för naturen. Tveka inte på att höra av dig, vi vill gärna höra era tankar och idéer.

/Team INDRA