Returer & bytesrätt

Returer och byte

Vi har 14-dagars returpolicy * (undantag listas nedan), vilket innebär att du har 14 dagar efter att du mottagit din artikel att begära retur.

För att vara berättigad till retur måste varan vara i samma skick som när du mottog den. Oanvänd och felfri, med etiketter/tags samt i originalförpackning. Du behöver också ett kvitto eller ett inköpsbevis.

För att påbörja en retur ska du kontakta oss på info@indrasportswear.com. Om din retur accepteras skickar vi dig en returetikett och instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att ha följt vår policy för retur accepteras inte.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella frågor gällande returer på info@indrasportswear.com.

* Observera att specialbeställningar inte återbetalas eller kan returneras och har automatiskt en förlängd leveranstid, beroende på önskade mått justeringar.

Vi kommer att göra en återbetalning till dig så snart vi har mottagit och godkänt din retur av produkten/produkterna. Kostnaden för frakt i samband med ditt köp kvarstår alltid.

Du får alltid gratis frakt på dina nya produkter om ett byte önskas. Kontakta vår kundtjänst om du önskar att byta din vara; info@indrasportswear.com.

Skador och problem

Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om artikeln är defekt, skadad eller om du får fel artikel så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det så snabbt som möjligt.

Undantag/icke-retur

Tyvärr kan vi inte acceptera retur på presentkort eller specialbeställningar gällande produkter som tillverkas enligt kundspecifika önskemål.

Bytesprocess

Det snabbaste sättet att se till att du får rätt storlek vid felköp är att returnera varan du önskar byta; enligt vår returpolicy. Du kan kontakta oss på info@indrasportswear.com.

Återbetalningar

Vi kommer att meddela dig när vi har mottagit och inspekterat din retur och därefter meddela dig om återbetalningen godkänns eller inte. Om returen godkänns återbetalas du automatiskt via din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och göra återbetalningen.